Яблуні (Червоном»якотні)

Цвіт червономясих яблунь

IMG_5277

IMG_5273

 

Сирена

 

IMG_5278

Сирена-сорт літньогь терміну дозрівання, у плодоношення вступає на третій рік після висадки. Високій морозостійкості і стійкості до хвороб. Дерева мають дуже привабливий вигляд протягом усього сезону. На перший погляд він здається трохи кислуватим, але тонкий аромат з ягідним відтінком залишає приємне відчуття. До речі, колір соку в цих яблук так само насичено-червоний, він зберігається і при стерилізації.

однорічний сджанець, ціна 100 грн.

post_line

Вінерпо

Вінерпо

Вінерпо-сорт яблунь виведений вАргентині, морозостійкість висока, стійкість до хвороб вивчається,плодиранньо-зимові, плоско-округлої форми з антонціановіми штрихами. М’якуш червона, ніжна, соковита, дуже гармонійного смаку. Маса плода 120-150 грам дозрівають у вересні.

однорічний сджанець, ціна 100 грн.

post_line

Ера

IMG_5274

Ера-Новітній сорт яблуні виведений селекціонером Маркусом Кобелтом в Швейцарії. Плоди середньої величини, кулясті . Сорт Ера – ранньозимовий, вагою 150 грам. Дозріває з кінця вересня – зберігається до нового року. Дерево має високу морозостійкість і стійкість до парші.

однорічний сджанець, ціна 100 грн.

post_line

Байя Маріса

БайяМаріса

Байя ® Маріса- червоном‘якотний сорт яблук, розроблений Bayerisches Obstzentrum у Німеччині.
Цей сорт є першим із червоною м’якоттю.
Дерво середньоросле, морозостійкість висока, стійкість до парші середня.
Плоди ранньо-зимові, червоні з деякими привабливими білими чечевичками, середня маса плоду лежить в межах від 170 до 190 грам, солодко — кислий баланс і м’який ароматичний смак, соковитий. Сік також рожевий.
Запилення група — 3-4
Дозріває даний сорт в кінці вересня і зберігається в звичайних умовах до січня.

однорічний сджанець, ціна 120 грн.

post_line

 

Одіссо

Odisso — Швейцарія.Зимовй сорт. Дерево середньоросле. Стійкість до парші висока. Плоди великі, 210 г, округло-довгасті, темно-червоного забарвлення. М’якоть червона, соковита, солодко-кисла. Зберігаються до лютого.

продано.

post_line