Груші

IMG_4802

Для щеплення груш використано підвой » Груша кавказька» та «Айва S1″ низькоросла.

Листопадова (Ноябрська)

IMG_4804

Солодкий зимовий сорт. Час дозрівання: кінець вересня. Плоди зеленого кольору 120гр. В холодному місці зберігаються до кінця листопада (в холодильнику — до березня).

ціна 60,0 грн. контейнер 2л. (1 річний саджанець)

post_line

Конференція

images

Осінній сорт. Плоди жовто-зелені масою  140-180гр. Плодоношення рясне , плоди видовженої грушеподібної форми. М»якоть аромтна жовтувато-кремова, дуже соковиті. Пдлоди дозрівають у вересні зберігаються до жовтня. Один із пошерених сортів європи та України.

ціна 60,0 грн. контейнер 2л. (1 річний саджанець)

post_line

 Фаворитка

images

Літній сорт. Дозріває на початку серпня. Плоди масою 140-160гр. Один з найбільш поширених ранніх сортів. Мякоть деже сочна, кислувато-солодка, хорошого смаку. Сорт самобезплідний. Зберігаються 10-15 днів.

відсутня на складі

post_line

Талганська Красуня

IMG_4800

Осінній сорт. Зимостійкість та засухостійкість висока, сорт стійкий до грибкових захворювань та шкідників. Середня маса плодів 160-190гр. Плоди зеленувато-жовті з малиновим румянцем, м»якоть кремова, хрустка , відмінного смаку. Достигають кінець вересня, зберігаються до листопада.

відсутня на складі

post_line

Ізольда

IMG_4735

Ранній сорт. Урожайність висока та регулярна. Дерево середньоросле, скороплідне, частково самозаплідне. Дозріває на початку серпня. Плоди масою 160-230 гр. Смак солодкувато-кислий.

відсутня на складі

post_line

М. Крюгер

images

 

Сорт осінній. Плоди  масою 240 гр. Плоди – зеленувато-жевті з рум»янцем. Мякоть кремова або біла, масляниста, сочна, солодка, з кислинкою і ніжним ароматом. Дозріває в середині  вересня. Плоди  зберігаються в  холодильнику – до грудня.

відсутня на складі

post_line

Конкорд

index

Англійський сорт груші, що вирізняється середньою морозостійкістю. Сорт стійкий до різноманітних захворювань.

Плодоносить регулярно, щедро. Сорт скороплідний. Сила росту – середня. Плоди – видовжено-грушовидні, вигою 200 г.  Смак десертний, кислувато-солодкий, смачний. М’якоть біло-кемова, хрумка, соковита, з легким ароматом. Шкірка гладенька, трішки жирна на дотик, спочатку темно-зелена, а потім – жовта. Виражений слабкий рум’янець і плямиста іржа.

У Європі вважається промисловим сортом. Дозріває наприкінці серпня.

Плоди у холодильнику чудово зберігаються до березня. Транспортабельність – хороша.

відсутня на складі

post_line

Лукасовка

lykasovka

Зимовий сорт, французької селекції. Плоди дозрівають в кінеці вересня на початку жовтня, придатні до споживання через декілька тижнів після збору врожаю.  Дерева сильнорослі, утворюють ширококонічну крону. Плоди великі або дуже великі (240-280 г), яйцеподібні, одномірні. Шкірочка гладенька, зелена, на сонячній стороні з’являється слабкий помаранчевий рум’янець. Шкірочка у міру дозрівання жовтіє. М’якоть біла, соковита, солодко-винного смаку, «тане в роті».
морозостійкість Середня

ціна 60,0 грн. контейнер 2л. (1 річний саджанець)

post_line

 

Юта 

uta

Груша Юта (Uta) — зимовий сорт груші, німецька селекціяі. Отриманий від схрещування сортів Мадам Верте і Бере Боск. Плоди великі, масою більше 200 г, подовжено-кулястої форми, бронзової забарвлення. М’якоть масляниста, дуже соковита, ароматна, високих смакових якостей. Товарність плодів дуже висока, лежкие (зберігаються 4-5 місяців). Зимостійкість середня. Сорт стійкий до хвороб груші. Дерева слаборослі. Досить новий сорт на Україні.

відсутня на складі

post_line

Діколор

dikolor (1)

Груша Діколор  - новий сорт груші зимового строку дозрівання. Селекція Чехії. Плоди груші Діколор середнього та великого розміру, середня маса — 130-150 г і більше, конічної форми. Деякі екземпляри досягають 300 г. Плоди блискучі, солом’яно-жовтого кольору з яскравим помітним червоним рум’янцем на 60-70% поверхні плоду. М’якоть ароматна, дрібнозернистий, соковитий. Смак дуже хороший. Плоди добре зберігаються в холодильнику. Плодоношення сорти рясне і щорічне.

відсутня на складі

post_line

Генерал Леклерк

Leklerk

Плоди середньої величини, масою 120-150 г, грушоподібні. Шкірочка щільна, гладка, при дозріванні яскраво-жовта або жовто-коричнева, з рум’янцем на сонячній стороні. М’якоть жовтувато-біла, соковита, ніжна, масляниста, солодка зі слабкою кислинкою, відмінних смакових якостей (4,5-4,8 бала). Пізньоосінній сорт. Знімна зрілість плодів настає в середині вересня, споживча — через два тижні після знімання. У звичайних умовах плоди зберігаються 30-45 днів, а в холодильниках — до лютого.

відсутня на складі

post_line

Стрийська

Стрийська

Груша Стрийська — пізньозимовий сорт української селекції. Виведений схрещуванням  сортів Бера Гарді і Парижанка. Плоди великі видовжено-грушеподібні вагою 250-280 гр.  Знімальна стиглість настає в кінці жовтні. Зберігаються до березня-квітня. М»якоть кремова соковита дуже солодка. Рослина стійка до хвороб і шкідників.

відсутня на складі

post_line